Последни вести

Меѓународен ден на човековите права – соопштение

По повод Меѓународниот ден на човековите права 10 – ти Декември денот кога е усвоена Универзалната Декларација за човековите права...
Read More
Меѓународен ден на човековите права – соопштение

Kампања ,,За нација без дискриминација“

На 17 ноември со прес - конференција, Комисијата за заштита од дискриминација и во соработка со Х.Е.Р.А. - Асоцијација за...
Read More
Kампања ,,За нација без дискриминација“

22 јули – Европски ден на жртвите на криминалот од омраза

Со прогласувањето на Европски ден на жртвите на криминалот од омраза, целта е 22 јули да се воспостави како ден...
Read More
22 јули – Европски ден на жртвите на криминалот од омраза

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Read More
Coming Soon

КОРИСНИ ЛИНКОВИ