Архива

Месец: м.г


 • Меѓународен ден на човековите права – соопштение

  По повод Меѓународниот ден на човековите права 10 – ти Декември денот кога е усвоена Универзалната Декларација за човековите права на ОН во 1948 година, Комисијата за заштита од дискриминација […]

 • Kампања ,,За нација без дискриминација“

  На 17 ноември со прес – конференција, Комисијата за заштита од дискриминација и во соработка со Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување и Коалицијата ,,Сексуални и здравствени права […]

 • 22 јули – Европски ден на жртвите на криминалот од омраза

  Со прогласувањето на Европски ден на жртвите на криминалот од омраза, целта е 22 јули да се воспостави како ден за признавање на проблемот со криминалот од омраза во Европа, […]

 • Hello world!

  Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!